Voks

Hos Beauty by Sara Sille fjerner vi uønsket hårvækst med voks, som er en traditionel metode for at komme af med den uønskede hårvækst. Det er en hurtig og effektiv behandling som fjerner hår med roden og efterlader en glat hud. Det skal tages i betragtning at hår vokser i forskellige vækstfaser og at disse intervaller kan variere fra person til person, men det tager i gennemsnit ca. 3-6 uger inden håret er vokset ud til fuld længde igen.

Efter en behandling kan en del personer se og mærke hår i området hvor man har fået vokset efter få uger, men dette er hår som allerede har startet vækstfasen og bare ikke er trængt igennem huden endnu. Ikke til at forveksle disse hår med de hår som man har fået fjernet med voks. En god ide er at få behandlingen lidt oftere i starten, så hårene kan komme i nogenlunde samme cyklus og for at få et fremtidig bedre resultat.

Hos Beauty by Sara Sille får du en voks behandling som er grundig og ren, produktet vi bruger er Lycon´s kvalitetsvoks – voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Vi bruger også deres før og efter behandlingsprodukter, desuden anbefaler vi disse til hjemme pleje for beste resultat. Du bør vare opmærksom på at hårene skal vare mindst 5 mm lange for bedste resultat. 

Hvad du selv kan gøre for at få et bedre resultat:

  • Exfoliere huden 1-2 gange om ugen (tidligst 48 timer efter en behandling) og gerne DAGEN INDEN for at få bort tørre døde hudceller og for at få evt nedgroet hår til at komme ud. Dette er for at minimere risikoen for at få røde kløende udslæt, nedgroet hår eller infektioner. Obs! Ingen exfoliering ved infektion, solskadet eller ømt hud.
  • Vask det ny-vokset område med en desinficerende sæbe i ca 5-7 dage og ved behov – vi anbefaler Lycon´s  TEA TREE TOTAL WASH og finnes at købe i kliniken.
  • Giv huden fugt i form af en let body lotion for at holde huden smidig. Dette er så hårene lettere kan komme ud, gerne direkte efter hvert bad.
  • Undgå direkte sollys de første par dage på det behandlede område
  • Undgå aktiviteter 24h efter behandling – hvor du sveder eller opholder dig i områder med bakterier såsom sauna, svømmehal, træning.